Christopher е емоционално закачлив в новия си сингъл “Limousine”. Датската поп сензация е подкрепена от други двама скандинавци, които в момента се движат на вълната на успеха.

„Песента носи същото оптимистично послание, каквото се усеща в “Tulips” и двете парчета представят характерната смесица от звучене, което ще чуете в новия ми албум, когато бъде издаден.”, обяснява Christopher.

Рапирането в “Limousine” е поверено на Madcon, популярното норвежко дуо, добре познато с хитовия си фънки сингъл от 2015 “Don`t Worry”.


Първоначално самият Christopher е трябвало да изпълни рап частта в парчето, но певецът не се е чувствал комфортно с този начин на изразяване. Madcon, от друга страна, са в свои води стане ли въпрос за ритъм, стегнатост на лириките и внасяне на свежи рими.

„Обменяхме идеи и музика онлайн. За първи път срещнах Yosef Wolde-Mariam и Tshawe Baqwa, когато снимахме заедно видеото. Веднага почувствахме химията между нас. Те са наистина страхотни.”

“Limousine” следва сингъла “Tulips”, който се превърна в един от най-големите хитове в Дания за 2015 г., с над 10 милиона преслушвания в Spotify и радващ се на висока ротация по радио станциите в родината на певеца.

Следващата глава в историята на Christopher ще бъде написана през пролетта, когато излиза неговия трети албум. Довършителната работа по него продължава с помощта на неговите близки партньори Frederik и Fridolin Nordsø.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.