Евтини самолетни билети

Изпълнителката на #1 синглите “Don’t Call Me Up” и “Mad Love” представя дебютния си студиен албум – “High Expectations”. Албумът излиза във формати стандартно CD и винил и съдържа 14 песни.

Първият сингъл от албума – “Don’t Call Me Up”, взриви световните класации и превзе радио и ТВ ефира у нас. Официално парчето е обявено за 7-мия най-продаван сингъл на 2019 г., а Мейбъл е най-високо изкачилата се британска изпълнителка в световната класация на Spotify. Видеото към него е гледано над 100 млн. пъти в YouTube.


Вторият сингъл от албума – “Mad Love”, повтори успеха на дебютното парче. Само месец след премиерата си видеото към “Mad Love” е гледано над 25 млн. пъти в YouTube.

Преди броени дни излезе и третият сингъл от албума – “Bad Behaviour”, придружен от музикално видео.

Заглавието на албума “High Expectations” в превод означава “Високи очаквания” и това е ясно изявление на Mabel за намеренията й. Това е не само албум, но и гледна точка по много въпроси, които са изиграли важна роля в живота й.

Албумът е амбициозен проект на безстрашен млад артист, който разглежда мултиплицираността на очакванията – към себе си, към другите, към жените, в любовта.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.