Номинираните за награди Grammy мултиплатинени Lukas Graham споделиха новата си коледна песен “Here (For Christmas)”. В автобиографичния трак се описва комплексното усещането за липсата на обичани хора по време на празниците.

Фронтменът Лукас Форкхамър винаги е бил открит относно това колко дълбок ефект върху живота му има как загубата на баща му, което е постоянен елемент и в музиката му.

„Парчето „Here (For Christmas)” е за Уилям, приятел от детството ми, който вече не е сред нас. Той поправяше старата си лодка, но никога не успя да я пусне във водата. Лодката е метафора за всички неща, които ми се иска да можех да направя с Уили, с баща ми и всички други, които вече не са тук”, разказва Лукас.


Северноамериканското турне на Lukas Graham през 2019 г. в момента е в ход, като ще приключи в Ню Йорк и Бостън този уикенд. “Here (For Christmas)” следва наскоро издадения сингъл на триото, “Lie” – за младостта, непокорните тийнейджърски взаимоотношения, които изкарват теста на времето и отчасти е вдъхновена от годеницата на Лукас.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *