Номинираните за Grammy Lukas Graham, които през 2016 г. пробиха с парчето "7 Years", бележат своето завръщане с пускането на новата си песен “Love Someone”.

В типичния стил за бандата, сингълът показва един по-личен и интимен поглед над човешките емоции и според самия него се отнася за “този тип любов, каквато никога досега не съм изпитвал”.

“Love Someone” е първият сингъл от излизащия на 26 октомври дългоочакван нов албум “3” (The Purple Album). Албумът е достъпен за предварителни поръчки.


Lukas Graham "Love Someone"

“3” служи като продължение на едноименния международно успешен дебютен албум на Lukas Graham, чийто водещ хит “7 Years” е с над 20 милиона продажби в света, номер едно в 13 държави и три номинации за Grammy. През 2016-та сингълът се превръща в най-продаваната песен на дебютиращ артист и изстрелва датската група към най-продаваните турнета по света.

Силно одобрени от медии като The New York Times, Rolling Stone и Billboard, следват множество изпълнения, включително на наградите Grammy и MTV Video Music Awards, където са номинирани за “Best New Artist”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *