Номинираните за награди Grammy мултиплатинени артисти Lukas Graham се обединиха с Уиз Калифа в новия трак “Where I’m From”. Колаборациято е последното предложение от датските суперзвезди, които наскоро си сътрудничиха с G-Eazy за сингъл “Share That Love”.

Песента „Where I’m From“ е писана за документалния филм „7 Years of Lukas Graham“, чиято премиера вече се състоя в Дания, а през 2021 година предстои и международното му представяне.

Филмът следва водещия изпълнител Лукас Форкхамър в рамките на седем бурни години – от момче, навлизащо в света на славата и успеха, до възрастен, който все още се бори да намери пътя си в свят, където всички погледи са върху него. 


„7 Years of Lukas Graham“ е дълбоко лична история за това да намериш къде принадлежиш, когато животът те дърпа в милиони различни посоки.

За песента Лукас обяснява: “Песента е за това да си спомниш корените си без да губиш представа къде искаш да отидеш. Израстването е необходим компонент в живота, ако искаш да си щастлив, и растежът идва в много форми, повечето от тях лични. Вече съм изминал дълъг път, но още живея няколко блока от мястото, на което съм израснал. Идеята ми е, че можеш да пораснеш, да минат няколко години, и пак да останеш на място. Всичко е във възприемането и отношението. Обикновено, за да направя нещо добро от нещо лошо, всичко, което ми трябва, е да променя тези две неща. Начинът ми на възприемане и отношението ми. И отношението, което имаме като екип, ни отведе далеч от дома, за да работим с легенди като DJ Mustard и Wiz Khalifa. Много съм развълнуван да имам песен с тях и много горд от работата, която всеки от нас е вложил”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *