В очакване на първия му солов албум, който дебютира под #1 в класацията на Billboard „Traditional Classical Albums Chart“, суперзвездният челист Лука Шулич пусна ново лайв видео с изпълнение на „L’Estate (Summer) Op. 8 No. 2 in G minor – III. Presto“.

Изнасяйки концерти в напълно разпродадени арени в цял свят като единия от членовете на известното дуо 2Cellos, сега Шулич представя и невероятния си виртуозен талант на соло изпълнител и издава на зрителите какво да очакват от предстоящите му концерти в Европа и Япония.

След като даде начало на световната си премиера миналата година в Триест, Италия, Лука ще изпълни драматичната си интерпретация на „Четирите сезона“ на Вивалди – неговия дебютен солов албум от Sony Classical.


Във видеото Лука Шулич споделя: „Хората не забелязват дали е лято или зима, когато са щастливи. Всяка буря изненадва и пленява тези, които я наблюдават. Веднага можеш да усетиш разрушителната и магнетична сила на една буря, точно както в една композиция. Когато се изпълнява на живо, тя има неповторима и невероятна сила и нямам търпение да я изпълня заедно с оркестъра в предстоящите ми концерти.

За да изпълни своята интерпретация на „Четирите сезона“ на Вивалди, както и други класически произведения, Лука ще излезе на сцената на някои от най-престижните концертни зали в цял свят, включително виенската Wien Konzerthaus, берлинската филхармония, международния форум в Токио и др. Очаква се да бъдат обявени и допълнителни дати.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *