Британската поп звезда Луиза Джонсън, победителка от X Factor UK за 2015 г., пристигна в България. Тя ще партнира на Саня в избора на участници в отбора по време на ключовия за шоуто етап – къщите на съдиите.

„X Factor промени напълно живота ми! В момента правя музика, имам изумителни фенове и хора, които ме подкрепят в кариерата ми. Никога не съм предполагала, че от участник ще се превърна в специален гост на журито“, сподели Луиза по време на медийно събитие за старта на музикално шоу № 1 на 10 септември от 20:00 ч. по NOVA.

„Имам удоволствието отново да бъда жури в шоуто, което гради бъдещето на българската музикална сцена. Ще си партнирам с тази уникална певица, спечелила X Factor едва на 17 години“, разказа Саня, която ще вземе ключови решения за сезона.


„Тази година X Factor ще извади истински характери, в шоуто побеждават истинските бойци. Изненада за всички нас беше явяването на толкова много чужденци. Вероятно то е провокирано от появата на Кристиан Костов на световната сцена“, коментира продуцентът на шоуто Маги Халваджиян, който допълни, че за втора поредна година участници и жури ще се изправят пред музикалните столове на тренировъчния лагер.

„Има интересни участници не само като гласове, но и като персонажи. Важно е изпълнителите да бъдат пример за младите хора в България, да им показват какво означава да се бориш“, разказа най-популярният хип-хоп изпълнител в България – Криско, който отново ще бъде част от журито.

„Тази година X Factor ще се излъчва за първи път в неделя от 20:00 часа. Профилът на предаването, който е ориентиран към максимално широка аудитория, го прави изключително изживяване за цялото семейство. Всички зрители на NOVA в неделя ще станат свидетели на вълнуващите моменти, които само X Factor може да предложи“, съобщи програмният директор на Нова Броудкастинг Груп – Антоний Мангов.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.