Разбиващият световни рекорди изпълнител Lil Nas X влезе официално в историята на класацията на списание Billboard. Неизбежната за всеки слушател по света песен на годината „Old Town Road“ ft. Били Рей Сайръс владее позиция #1 в Billboard Hot 100 през последните 17 седмици и скоро не се очертава да я отстъпи. Така сингълът счупи световния рекорд за най-дълго задържала се песен на върха на престижната класация.

Lil Nas X сподели два ремикса на песента през последните седмици. Първият е колаборация с детето сензация Мейсън Рамзи и хип-хоп изпълнителя Young Thug, а вторият представлява нова версия на песента, с участието на RM – фронтменът на най-голямата момчешка банда в света BTS.


„Old Town Road“ – песента, която се превърна в културен феномен, завладя напълно интернет пространството и тотално пречупи границите на музикалната индустрия тази година. Още с появата си, тя окупира приложението TikTok, благодарение на фенове от цял свят, които публикуваха видеоклипове, танцувайки на фона на парчето и преобразявайки се в каубои.

Подсилено от продължителния виртуален интерес на хора от цял свят и неустоимото и забавно присъствие на Lil Nas X, „Old Town Road“ вдигна неизмеримо летвата в музикалната индустрия, с потенциал да се превърне в най-успешната песен за всички времена.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *