След като бурната година е към края си, предстоящият празничен сезон представя нова година и надежда за свежо начало. Важно е да помним, че предизвикателствата, които срещаме днес, ще избледнеят с времето и животът ще се върне към нормалното. Това е посланието, което Лиъм Галахър улавя в емоционалния си нов сингъл „All You’re Dreaming Of“.

Думите на Лиъм удрят директно в сърцето по темата, изразявайки вихрушка от емоции с елегантна яснота: “What are you dreaming of? / Is It the kind of love that’ll be there when the world is at its worst?”. Бъдейки отличителен белег в соло кариерата му, гласът му резонира с уязвимост. Тежестта на тези емоции е увеличена от интимността на продукта: замислено пиано, откриващо силата на този текст, придружено от духови инструменти.

Лиам коментира: ““All You’re Dreaming Of“ е незабавна класика, перфектна за това време на годината. Предвид годината, която всички имахме, се надявам песента да донесе така необходимите любов и надежда. Bing Crosby щеше да е много горд.”


„All You’re Dreaming Of“ ще бъде издадена и на плоча на 18 декември. Тя ще излезе на черна, 7” плоча, и бяла, 12”, последната от които ексклузивно ще съдържа оригиналното демо на песента. Червена 7” плоча е налична само на официалния магазин на Лиъм Галахър. B-страната на всеки формат е гравирана с изображение-звезда и уникална част от текста на песента.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *