Барбра Стрейзънд се завърна в музиката с песен срещу президента на САЩ Доналд Тръмп. “Don’t Lie To Me” е пилотен сингъл от предстоящия студиен албум на музикалната легенда, озаглавен „Walls“, който ще бъде издаден на 2 ноември.

„Walls“ e първият албум на певицата, който излиза от 2005 г. насам, с предимно нови авторски песни. Сингълът “Don’t Lie To Me” е емоционално-социален химн в подкрепа на каузите, които певицата активно отстоява от десетилетия.

“Don’t Lie To Me” е песента, с която Барбра Стрейзънд дава посоката за целия проект. А „Walls“ е първият социален албум, в който тя прокламира принципите и ценностите, в които вярва, говори за тях и се бори през целия си живот.


Чрез красивите мелодии и подтикващи към размисъл текстове, „Walls“ синтезира притесненията, стремежите и надеждите на Барбра Стрейзънд за обществото, в което живеем, за човешките взаимотношения и общото ни бъдеще.

В допълнение към трите нови авторски песни, отличената певица и композитор с награда Оскар, записва песни, които са особено близки до сърцето ѝ. Барбра дава нова, свежа перспектива на класики като “Imagine” и “What A Wonderful World”, стандартът от легендарното творческо дуото Бърт Бакарак и Хал Дейвид – “What The World Needs Now”.

Предпоследната песен, която Стрейзънд записва за албума, е неостаряващата “Take Care Of This House”, създадена от американския пианист, диригент и композитор – Ленард Бърнстейн и поета Алан Джей Лернер.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.