Евтини самолетни билети

"40 Trips Around The Sun World", нова колекция-албум с някои от най-големите хитове на легендарната американска група Toto! "40 Trips Around The Sun" излиза в чест на 40-годишнината от създаването на групата и се издава от каталог отдела на Sony Music - Legacy Recordings на физически носител (CD и Vinyl) и в дигитална версия.

Колекцията „40 Trips Around The Sun“ включва 17 песни от творчеството на групата включително и три нови неиздавани до момента сингъла: “Spanish Sea”, “Alone” и “Struck By Lightning”. Всички класически хитове на Toto, включени в албума и любими на публиката по целия свят като „Hold The Line“, „George Porgy“, „Rosanna“, „Africa“ и други – са с ремастериран звук, преработени от екипа на Elliot Scheiner & Gavin Lurssen. Основните Toto членове в състава на групата – Стив Лукатър, Дейвид Пинч, Стив Поркаро и Джоузеф Уилямс, влизат в студио през 2017 година за работа върху предстоящата нова колекция.

През 2018 г. Toto отбелязват 40 години от началото на своята забележителна кариера. За четири десетилетия, групата издава 17 студийни албума и продава над 40 милиона копия в цял свят, печели няколко награди Grammy , а музикантите са включени в “Musicians Hall of Fame and Museum” през 2009г. В подкрепа на този забележителен юбилей освен новата колекция, групата планира мащабно европейско турне – “40 Trips Around The Sun Tour”. Турнето стартира на 11 февруари с концерт в Хелзинки и ще мине през София с едно дългоочаквано шоу на 04 март в Зала 1 на НДК.


Няколко са групите оставили толкова ярка следа в поп културата, както Toto. Заедно от 40 години, с хиляди концерти зад гърба си, ТОТО се утвърждават като една от най-успешните формации на световната музикална сцена. Индивидуалните проекти на членовете на групата с различни музиканти, както и цялостното творчество на Toto присъстват в удивителния брой от 5000 албума и бележат над половин милиард продажби.

Toto са една от малкото групи от 70-те, които са издържали модата и промените през годините. Техният репертоар продължава да бъде предпочитан от различни телевизионни продукции и филми. В момента групата се радва на огромен брой почитатели от различни поколения.

Снимка: Скот РичиКоментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.