Евтини самолетни билети

Световноизвестният продуцент, DJ и артист Марк Ронсън представи новия си албум „Late Night Feelings“, който включва колаборации с редица звезди, сред които Майли Сайръс, Lykke Li, Angel Olsen, Yebba, Камила Кабейо, King Princess и други. Петият студиен проект на носителя на наградите Grammy и „Златен глобус“ излезе глобално в петък, 21 юни 2019 г.

Със седем награди Grammy, една награда Оскар и огромен актив от мегахитове, супер продуцентът и майстор на „винтидж парти саунда“ реши да разкрие меланхоличната страна на творческия си талант в новия албум “Late Night Feelings”.

Ронсън описва проекта като „колекция от тъжни хитове“, в която е дал израз на разпокъсаната си душа след развода му с френската актриса и модел Жозефин дьо ла Бом. Неслучайно гост-музикантите в проекта са само жени, чрез които Марк Ронсън „канализира болката и разочарованието“ от раздялата. В интервю пред „Ню Йорк Таймс“ Ронсън споделя: „Вероятно това ще е първият път, когато хората ще бъдат развълнувани да слушат целия албум вкъщи, а не да чакат конкретно парче на поредното парти“.


Пилотният сингъл от албума е достигналият до No. 1 в Денс клуб чарта на Billboard – „Nothing Breaks Like a Heart“ с участието на Майли Сайръс. Песента е с над 332 милиона стримийнга глобално и има над 100 милиона гледания.

В подкрепа на „Late Night Feelings“ Марк Ронсън организира специална серия от DJ партита в клубове в Ню Йорк и Лондон, под името „Club Heartbreak“ (Клубът на разбитите сърца). „Late Night Feelings“ е и първият албум в индустрията, който излиза едновременно в 5 формата на физически носител: CD, винил, аудио касета, 8-пистова магнетофонна лента в лимитиран тираж и мини диск. Последните два формата се налични единствено от официалния уебсайт на артиста.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.