Днес, 4 август, излезе първият сингъл от последния 13-и албум на Лара Фабиан - „Camouflage”. Парчето носи заглавието "Growing Wings". От днес стартира и предварителната поръчка на албума, който ще чуем на живо на 27-и март 2018 г. в Зала 1 на НДК. Освен новите песни на звездата, ще чуем нейните най-големи хитове като „Je T’aime”, “Je suis Malade”, „Adagio”.

След 20 милиона продадени албума в цял свят и успехът зад последния ѝ платинен албум, издаден на френски – „Ma vie dans la tienne“, Лара Фабиан се завръща на сцената с изцяло англоезичен албум. „Camouflage” е създаден между Стокхолм, Лос Анджелис и Брюксел от продуцента с множество награди Moh Denebi и американския текстописец Sharon Vaughn.


Албумът носи името на знаковото парче „Camouflage“ и съдържа 12 песни, които носят характерния вокален заряд на звездата в комбинация с електро поп елементи и класически оркестрални аранжименти. Дългоочакваната от феновете продукция ще се появи на пазара есента, а над 40 страни, част от световното турне на Лара Фабиан, ще имат удоволствието да ги чуят на живо.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.