Невероятната магия на Ню Йорк Сити пленява Ланг Ланг и разпалва въображението му за създаването на новия му албум „New York Rhapsody“. Албумът излиза на 16 септември от Вирджиния Рекърдс/Sony Classical на CD & Vinyl.

За записите на новия си албум, най-успешният артист в света на класическата музика кани цяло съзвездие от гост музиканти: Andra Day, Herbie Hancock, Jason Isbell, Jeffrey Wright, Kandace Springs, Lindsey Stirling, Lisa Fischer, Madeleine Peyroux и Sean Jones.

Репертоарът в албума включва емблематични песни и мелодии, посветени и разкриващи душата на този най-значим американски град. От Гершуин и Копланд до съвременни хитове на Jay-Z и Alicia Keys, Lou Reed и Don Henley, и др.


Вирджиния Рекърдс и Sony Classical с гордост съобщават и за предстоящото издание „Mission Mozart“ на китайския пианист със специалното участие на легендарния диригент Николаус Харнонкурт и Виенската Филхармония. Албумът излезе на 09 септември на DVD & Blu-ray формати.

„Mission Mozart“ е в памет на Харнонкурт, който почина по-рано тази година. Албумът е личен трибют на Ланг Ланг към Маестрото и документира единствения състоял се звукозаписен процес между тях заедно с Виенската филхармония. Филмът съдържа още интервюта с артистите и бекстейдж кадри.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *