Малко след зашеметяващото си представяне на сцената на Pepsi Zero Sugar Super Bowl LI Halftime Show, Лейди Гага зарадва света с новината за мащабно световно турне през 2017 г.

“Lady Gaga Joanne World Tour” ще бъде в подкрепа на новия албум ‎“Joanne“, който излезе през октомври 2016 г.

Началото на поредицата от концерти ще бъде поставено на 1-ви август във Ванкувър, Канада. На 22-ри септември Гага пристига в Европа, за да изнесе концерт в Барселона, Испания. Следват 13 концерта в Швейцария, Италия, Германия, Белгия, Норвегия, Франция, Великобритания, Дания, Швеция. Последната част от турнето е планирана за ноември и декември в Северна Америка.


Носителката на Gramm и Златен Глобус, поп иконата Лейди Гага е уникален по рода си изпълнител. Тя е една от най-продаваните певици на всички времена с над 30 млн. продадени копия от албуми в световен мащаб и 150 млн. продадени сингли.

Гага е и много популярна в социалните мрежи с над 61 млн. харесвания на Facebook профила ѝ, над 65 млн. последователи в Twitter и над 21 млн. последователи в Instagram. Последният ѝ студиен албум „Joanne” дебютира под #1 в най-престижната световна класация за албуми Billboard Top 200 и това е четвъртият поред # 1 албум в дискографията на изпълнителката.

Продажбата на билети за „Lady Gaga Joanne World Tour“ в Европа стартира на 10-ти февруари. Турнето се продуцира от Live Nation Global Touring. Повече информация за има на: ladygaga.com & livenation.com.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.