Американската певица Лейди Гага продължава да радва почитателите си с нови изяви. Звездата представи клипа към поредната си песен от своя нов албум „Joanne“. Във видеото на "Million Reasons" Гага споделя личните си преживявания и разказа за отношенията със сестра си.

Преди дни световноизвестната поп звезда изнесе концерт на покрива на търговски център в Лондон, за да представи новия си албум „Joanne“. На сцена, разположена под купол в Уестфийлд мол, Лейди Гага изпълни акустични версии на нови и стари песни, сред които класически хитове като „Bad Romance“.


Четвъртият албум на изпълнителката „Joanne“ беше определен от много критици като най-личния и автентичен, пускан на пазара от 30-годишната Гага досега.

„По време на празниците обичам да бъда със семейството си и затова избрах да създам „Joanne““, заяви Лейди Гага. „Усещам как парите и известността се поставят на пиедестал, а това съвсем не е смисълът на щастието. Неговият смисъл са семейството, приятелството, любовта и добротата“, каза тя.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.