Кайли Миноуг съобщи, че смята да промени името си като вземе това на своя годеник Джошуа Сас. Австралийската певица сподели това в интервю, цитирано от в. "Huffington post". В него тя посочва още, че въпреки промяна смята да остави и своята фамилия Миноуг.

„Сас е страхотно име. Кайли Сас е страхотно име“, казва тя. „Със сигурност ще взема Сас, но все някъде ще има и Миноуг. Приемането на различно име заявява позиция“, допълни звездата.

Миноуг, която е на 48 години, и 29-годишния британски актьор са заедно от 18 месеца. Двамата се сгодиха през февруари миналата година. В своето интервю певицата споделя, че за годежа е получила от Сас перфектния пръстен.


„Не съм такъв тип момиче, което ще носи бижута с едър камък. Той купи перфектния пръстен за мен. Обичам го. Обичам да го нося и обичам това, което представлява“, сподели още Кайли.

Въпреки това обаче двойката не бърза да минава под венчилото. Те са решили, че няма да направят това, докато еднополовите бракове също не бъдат разрешени в родината на певицата Австралия.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.