Двама от най-известните пионери в регетон музиката Ники Джем и Деди Янки се събраха след 20 години, за да дадат живот на експлозивното парче „Muévelo“, което ще завладее радиата и дигиталните платформи през 2020 г.

Дългоочакваното музикално обединение се случва под продуцентския поглед на носителите на награда Grammy братя Хуан и Оскар Салинас, познати като рапърското дуо Play-N-Skillz.

Сингълът включва и част от песента „Here Comes the Hotstepper“ на Ini Kamoze, която ни връща към златните времена на регетона и по-конретно през 1994 г. „Muévelo“ е част от саундтрака на новата част на холивудския блокбъстър „Лоши Момчета“, която излиза на 17 януари 2020 г.


Янки е моят „брат по оръжие“, миналото не определя кои сме днес, а това да зарадваме феновете си е основният двигател на тази колаборация“, споделя Ники Джем.

Двамата артисти композират изцяло заедно новия си сингъл, който ни представят и с официално видео, заснето с кино концепция из емблематичните улици на центъра на Маями, Флорида. Под режисурата на Марлон Пеня, Ники Джем и Деди Янки влизат в ролята на екшън актьори, вдъхновени от уличната култура.

Искахме да се завърнем с гръм и трясък и да подарим на феновете си експлозивен нов трак“, добавя Деди Янки.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *