Новозеландската певица и носителка на две награди Grammy Кимбра пусна новия си сингъл “Everybody Knows”. Песента съобщава за излизането на предстоящия, очакван с нетърпение албум на Кимбра “Primal Heart”, който излиза в началото на 2018 г. чрез Warner Bros. Records, и е продуциран от John Congleton.

“Everybody Knows” отразява нагласата на Кимбра за непрекъсната еволюция. Музикално песента прескача от спокойна мелодия към ударни инструменти във вихър от електронна мелодия, докато гласът на певицата удивлява с всеки ход, израствайки от задъхан към избухващ. Ритъмът в стил от 80-те води към незабравима емоция заедно с текста си “Now the whole world’s watching you”.

Гласът на Кимбра се промъкна в сърцето и съзнанието на слушатели из целия свят през 2012 г. след дуетът ѝ с Gotye за четворно платинения хит “Somebody That I Used to Know”, който спечели две награди Grammy през 2013 г. в категориите “Record of the Year” и “Best Pop Duo/Group Performance”.


Освен това тя се записа в историята като третия новозеландски изпълнител, печелил награда Grammy. Певицата уверено стъпва в светлината на прожекторите с втория си албум “The Golden Echo”, печелейки възхвала от “Paste”, “Los Angeles Times”, “Spin”, “Consequence of Sound” и много други, в допълнение към хитовете “90s Music”, “As You Are” и “Goldmine”.

Кимбра обяви специална поредица от дати от европейското си турне, започващо на 15-ти ноември в Осло, Норвегия. Планирани са посещения и в Швеция, Германия, Великобритания, Белгия, Франция и Холандия. Билетите са вече в продажба.

2017 г. е годината, в която Кимбра дебютира с уникалните си артистични представления пред фенове от Австралия, Нова Зеландия и Япония на събития и фестивали, и в допълнение към европейското си турне, тя ще представи новия си материал на Гала събитие в Park Avenue Amory, Ню Йорк на 18-ти октомври.

Певицата също така ще бъде едно от лицата на корицата на предстоящата книга “200 Women: Who Will Change The Way You See The World”, заедно с Margaret Atwood, Alicia Garza (съосновател на Black Lives Matter), Ruth Bader Ginsburg, Dr. Jane Goodall, Chimamanda Ngozi Adichie и актрисата Gillian Anderson.

 
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.