Евтини самолетни билети

24-годишната мултиплатинена изпълнителка и автор на песни Кияра представи чисто новата си песен “Open My Mouth”, водещ сингъл от нейния силно очакван дебютен албум, планиран да излезе през есента. Парчето и съпътстващото видео към него дават на феновете идея за това какъв ще бъде предстоящият албум.

Сингълът “Open My Mouth” е написан от Кияра, Ейми Алън, Скот Харис, Иън Киркпатрик и Джо Ландън и показва уникалната способност на Кияра да размие границите между жанровете с нейните знакови вокали и искрени текстове.

“Изкуството е отворено за интерпретации, така че, докато някои ще слушат песента и ще я приемат на базата на връзките, които са имали през живота си, за мен тази песен е за връзката, която имам със себе си”, казва Кияра за новото парче. “През целия си живот страдам от проблеми с менталното здраве. Чувствала съм се сама, чувствала съм се накарана да мълча, чувствала съм страх. За мен тази песен е за това да можем да застанем с лице с тези реалности и да си кажем нещата. Чувствам се страхотно да се отворя и най-накрая да кажа моята истина и се надявам, че правейки това, мога да окуража други да свалят гарда и да направят същото, така че да не се чувстват толкова сами и безпомощни.”


“Open My Mouth” следва излизането на хитовия сингъл на Кияра от 2018 г. “Messy”, който надхвърли 50 милиона стрийма и получи възхвала от критиката. По-рано тази година сингълът “Heavy”, който е нейната златна колаборация с Linkin Park, ѝ спечели номинация за Топ Рок Песен на наградите на Billboard Music за 2018 г. До днес Кияра е събрала повече от 1.1 милиарда стрийма по света, включително нейния дебютен сингъл “Gold”, който проби в Топ 5 на класацията на Billboard за Поп песни и стигна до мултиплатинен сертификат.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.