Евтини самолетни билети

Изпълнителката на Atlantic Records Кияра представи новото си парче “Whippin” ft. Felix Snow само дни преди да тръгне на обиколка в над 40 града и да се качи на сцената на Coachella за пръв път.

“Whippin” излезе точно преди Кияра да се присъедини към The Chainsmokers за турнето им Memories: Do Not Open Tour, което започна с шоу в Маями, Флорида. Преди да обиколи Северна Америка с дуото, Кияра ще мине през Индио, Калифорния, за да направи дебюта си на Coachella и да изпълни песента с Felix Snow “Whippin” пред хиляди фенове. Песента вече е достъпна във всички дигитални платформи.


Последните новини подкрепят твърдението, че годината ще е изключително динамична за певицата, чиято най-скорошна колаборация с Linkin Park “Heavy” продължава да се изкачва в класациите, влизайки в топ 20 на Billboard Top 40, Adult Top 40 и Hot Rock Songs.

Кияра изгря през 2016 с мултиплатинения сингъл “Gold” и турнето „low kii n savage af“. “Gold” има над 370 милиона преслушвания до днешна дата и се изкачи до топ 5 в Top 40 Radio, топ 10 в Billboard Rhythmic Chart и топ 20 на Adult Top 40 и Hot 100.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.