Кеша издаде нов албум, озаглавен „High Road“, и се завърна на трона си като лошото момиче на поп музиката. Пленителният микс от оди за „обичай себе си“ и „живей живота си на макс“ е най-еклектичната колекция на номинираната за Grammy поп изпълнителка до момента.

“High Road” зачеква темите за самосъзнанието, свободната любов, приятелството, разочарованието, копнежа за детството, и съчетава уязвимостта на Кеша, лудата ѝ енергия и чувството ѝ за хумор с модерни поп мелодии. Албумът говори за това как не трябва да приемаме живота прекалено сериозно, а за създаването му изпълнителката е събрала разнообразен списък от колаборатори/автори/продуценти, с които да сбъдне мечтата си за нов успешен етап от кариерата си.

Релийзът на албума идва след невероятното изпълнение на Кеша на песента „Resentment“ във вечерното шоу на James Corder, както и обявяването на предстоящото ѝ пролетно турне в Северна Америка.


„High Road“ вече успя да се хареса на критиците. Stereogum коментира, че „албумът образува перфектен баланс между уязвимостта и бунта, с който Кеша изгради името си“, The Independent го определи като „зряло и непокорно възвръщане към светлината“, а MTV заяви, че музиката ѝ „отново ще вдъхнови всичките ѝ фенове да пуснат животното в тях на свобода“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *