Евтини самолетни билети

Atlantic Records, в партньорство със STXfilms, пуснаха официалното видео към сингъла на Кели Кларксън “Broken & Beautiful”, който е част от саундтрака “Uglydolls Original Motion Picture Soundtrack”. Вълнуващото цветно видео е с участието на Кларксън, дъщеря ѝ Ривър Роуз и анимационния персонаж от екранизацията – Moxy (озвучен от самата Кели).

В комбинацията между реалност и анимация се появява и героят от “UglyDolls”, който е озвучен от световния артист Marshmello, който е и продуцент на сингъла, заедно със Steve Mac. Оригиналният саундтрак “Uglydolls Original Motion Picture Soundtrack” е достъпен във всички дигитални платформи. Дългоочакваната анимация на STXfilms ще бъде по кината след 3 май.

Композирана за “UglyDolls”, песента “Broken & Beautiful” е написана в съавторство от P!nk, Johnny McDaid, Steve Mac и Marshmello и е продуцирана от Steve Mac и Marshmello. Сингълът е придружен и от анимационно текстово видео, което се радва на световен успех и одобрението на критиката. За него Rolling Stone писаха: “Елегантна нова електро-поп песен… Гласът на Кларксън в “Broken & Beautiful” изпъква силно в припева на фона на динамиката на песента“.

Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.