Носителката на Grammy и певица от Atlantic Records Кели Кларксън представи видеоклипа към новия си сингъл “I Don’t Think About You”, който е част от осмия ѝ студиен албум “Meaning of Life”. Зашеметяващото ретроспективно видео разказва история за сила, растеж и еволюция.

„“I Don’t Think About You” е моментът, в който осъзнаеш, че дадено нещо няма власт над теб вече”, обяснява Кларксън. „Всички сме имали хора и/или ситуации в живота, които са ни повлияли по лош начин и понякога изглежда, че тези ситуации могат да ни съсипят, но песента е за онази сутрин, в която се събуждаш и дори не мислиш за тях изобщо. Вече нямат власт и значение в твоя свят и не заемат съзнанието ти. Това е песен за свобода.”


Продължението на номинирания за Grammy първи сингъл от албума “Love So Soft”, сингълът “I Don’t Think About You” наскоро бе представен на живо в TODAY Show и Late Night with Seth Meyers, преди Кели Кларксън да направи дебюта си като треньор в 14-тия сезон на шоуто The Voice.

“Meaning Of Life” е албумът, който Кели решава да запише с Atlantic Records, колекция от изпълнени с чувства, вдъхновени от соул музиката поп парчета, които определено имат място сред класиките на легендарния лейбъл. Записът е посрещнат с одобрение от критиците, като Newsday го определи като „най-добрият албум в кариерата ѝ”, а според People той е „взрив от ретро R&B”. Associated Press заключи, че „гласът ѝ е по-голям от всякога”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.