Носителката на награди Grammy, която записа новия си албум с Atlantic Records, Кели Кларксън пусна заглавното парче от дългоочаквания си осми студиен албум “Meaning Of Life” (който излиза на 27 октомври чрез Atlantic Records).

„“Meaning Of Life” е песента, която започна целия проект”, споделя певицата. „Настроението, вибрациите и посланието на парчето бяха много важни, за да успеем да покажем на останалите артисти и продуценти посоката, по която сме тръгнали.”

Сингълът идва заедно със спиращо дъха видео, заснето по време на записите на Кели Кларксън в Нашвил, докато тя изпълнява песента в War Memorial Auditorium, Нашвил.


“Meaning Of Life” е албумът, който Кели Кларксън решава да запише с Atlantic Records, колекция от изпълнени с чувства, вдъхновени от соул музиката поп парчета, които определено имат място сред класиките на легендарния лейбъл.

За осмия ѝ студиен албум, който идва след “Piece By Piece” – албума от 2015 г., който оглавява класациите, певицата обединява звезден екип от най-добрите текстописци и продуценти, които да си сътрудничат с нея за създаването на дебютния за Atlantic албум, сред които са имената на Jason Halbert, Jesse Shatkin и носителя на награда Grammy за продуцент на годината Greg Kurstin, както и Mick Schultz, The Monarch, Nick Ruth и други.

Освен всичко това, към певицата се присъединиха и членовете на легендарната група Earth, Wind & Fire за една от любимите ѝ песни от албума “Whole Lotta Woman”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.