Печелилата награди Grammy глобална суперзвезда Кели Кларксън и утвърденият кънтри изпълнител и автор на песни Брет Елдридж обединиха усилия за новата оригинална коледна песен „Under The Mistletoe“.

Писана съвместно с Кларксън и продуцирана от дългогодишния колаборатор Джеси Шаткин (Сиа, Дженифър Лопес), бъдещата коледна класика изобразява вече започнал празничен романс с мелодия от миналото, която със сигурност ще събере хората заедно през този празничен сезон. 

“Обичам да пиша нови коледни песни, които имат класическо усещане. Брет е такъв невероятен певец и бях впечатлена от класическото звучене на коледния запис, така че той е перфектен за дуетен партньор в „Under The Mistletoe“, разкрива Кели Кларксън. 


“Когато Кели ми изпрати песента, бях изненадан от душата и радостта, които ми донесе от момента, в който я чух. Нямах търпение да я изпея и когато чух гласовете ни заедно, знаех, че сме направили нещо много специално. Мисля, че ще пеем тази песен дълго време и се радвам, че ще направя това с един от най-добрите вокалисти на тази земя”, допълва Брет Елдридж. 
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.