Четирикратният носител на Grammy Кийт Ърбън и световната музикална икона P!nk представят първия си дует – “One Too Many”. Парчето е част от предстоящия нов албум на Ърбън – “The Speed Of Now Part 1”, който излиза на 18 септември.

“One Too Many” е едно от най-дълго чаканите музикални събития на годината. То обединява двама от най-успешните и уважавани световни артисти с несравним талант и нестихваща любов към музиката.

“Винаги съм обожавал гласа на P!nk”, споделя Кийт Ърбън. “Артистичността и многопластовото A умение да твори, в комбинация с подарения A от Бог талант, я прави един от най-великите гласове на нашето време.”


С приятен соул-поп привкус песента “One Too Many” още първоначално е създадена за дует и Ърбън не си е представял някой друг, който да я изпълни заедно с него. Но от изолацията заради Ковид-19 произхождат някои предизвикателства.

Кийт и P!nk не само са принудени да записват партиите си поотделно, но се намират и в противоположни части на света – P!nk е в Лос Анджелис, а Ърбън в Сидни, докато снимат музикалното видео към „One Too Many“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *