Малко преди коледните празници, изгряващата R&B суперзвезда Kehlani ни представя горещото си провокативно видео към “Distraction” – част от дългоочаквания ѝ дебютен албум. В някои сцени определено вниманието ни е отвлечено от музиката и фокусирано върху кадрите на Kehlani.

С над 200 милиона преглеждания в YouTube, Kehlani се радва на завидна фен база. YouTube оказва огромна подкрепа на младата изпълнителка, а сега се обединява с Atlantic Records в промоционална кампания, която има за цел да привлече още фенове към музиката й.


Талантливата Kehlani има африканско-американски, кавказки, американски, испански и филипински корени, и въпреки трудностите, с които се сблъсква през годините, тя успява да пробие извън родния си Oakland и да завладее света. Микстейпът ѝ от 2014 “Cloud 19” я представя на света, и публиката се вклюбва в нея. Медии като Complex, Pitchfork, Vice и Buzzfeed застават зад нея, подкрепяйки творчеството й.

През април тази година излезе “You Should Be Here”, който ѝ спечели първата номинация за награда Grammy за Best Urban Contemporary Album. Незабавно от Billboard нарекоха проекта „първият велик R&B запис за годината“. Освен на страхотни думи от критиците, “You Should Be Here” се радва и на огромен успех в класациите. В първата си седмица стана най-продавания R&B запис, оглави iTunes R&B/Soul класацията и беше на 2 място в Overall R&B Albums и Current R&B Albums.

Записвайки с Atlantic Records през 2015 и издавайки “You Should Be Here”, Kehlani направи страхотно впечатление на публиката, защото е неподправено искрена в музиката си!

Снимка: Arturo Torres
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.