Кейти Пери пусна нов миниалбум. „Cosmic Energy“ включва шест специални песни, само четири месеца след раждането на дъщерята на изпълнителката.

36-годишната певица посвети новата си творба на най-рядкото сближаване на Юпитер и Сатурн, което имахме възможността да наблюдаваме в нощта на 21 срещу 22 декември.

В своя Instagram профил певицата публикува корицата на албума и го коментира така: „Споделям космическата енергия с вас преди Голямото съединение в понеделник“.


View this post on Instagram

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Предишният път, когато Юпитер и Сатурн са били толкова близо една до друга, е бил на 4 март 1226 г., а следващия път това ще се случи на 15 март 2080 г.

Заедно с албума Кейти представи и видеото към сингъла “Not the End of the World”. За кадрите на клипа изпълнителката подхожда с чувство за хумор, избирайки актрисата Зоуи Дешанел, чиято удивителна прилика с Пери е широко обсъждана през годините.

Във видеото извънземни се опитват да спасят поп звездата от обречената на разрушение Земя, но вместо това отвличат Зоуи. Краят поне е щастлив, а посланието е ясно – ако извлечеш най-доброто от една кризисна ситуация, можеш да отложиш края на света.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *