През март 2014 година Кейт Буш обявява, че през август и септември същата година ще изнесе 15 концерта в Лондон, което е първата възможност на феновете й да я видят на сцена от 1979.

Билетите за концертите свършват толкова бързо, че незабавно били добавени още 7 дати, за които билетите се разпродават за 15 минути. Официалният сайт на Кейт Буш се срива.

Първата вечер е отразена от всички медии, а Evening Standard описват шоуто като „невероятна смесица от магически идеи, зашеметяващи визуални ефекти, внимание към детайлите и удивителна музика – тя беше толкова очевидно и ясно брилянтна, че миналата нощ ще се превърне в разказ за внуците ни”.


По-късно същата година концертът печели специалната Editor’s Award на престижните театрални награди в Лондон и се превръща в единственото модерно шоу, спечелило приза.

На 25 ноември тази година ще излезе лайф албумът “Before The Dawn”. Той ще е достъпен на плоча и CD – четири винила и три диска. Концептуалното сърце на шоуто прозира в трите диска, които са съсредоточени върху двете съществени части от концерта – “The Ninth Wave” и “A Sky Of Honey”.

Първият диск завършва с песента “King Of The Mountain”, което го свързва с втория диск, където е включена сюитата “The Ninth Wave”.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.