Певицата Тейлър Суифт за шеста поредна седмица оглавява класацията на Billboard за албуми с „Folklore“. От албума са продадени 90 000 еквивалентни единици по данни на Nielsen Music. Продажбите бележат спад от 8 на сто в сравнение с предходната седмица, но Суифт все още е на върха.

С постижението си тя изравни рекорда на Уитни Хюстън за певица, оглавявала класацията за албуми за най-дълъг период от време. Шестата поредна седмица на „Folklore“ начело на класацията на Billboard означава, че Суифт е била общо 46 седмици начело на класацията за албуми.

46 седмици на върха на рейтинга за албуми е и Уитни Хюстън с четири тави. Следва ги Адел с 34 седмици на върха с два албума. И тази седмица на второ място след Суифт в класацията за албуми е за „Shoot for the Stars Aim for the Moon“ на Поп Смоук със 77 000 еквивалентни единици.


На трета позиция е „Legends Never Die“ на рапъра Джус Уърлд с продадени 64 000 еквивалентни единици. Metallica дебютира в чарта с новия албум „S&M2“ – проект с филхармония на Сан Франциско, на четвърто място с 56 000 еквивалентни единици. Това е единадесети албум на Metallica, който е в топ 10. 

Петата позиция е за новия албум „Smile“ на Кейти Пери с 50 000 еквивалентни единици.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.