Евтини самолетни билети

Десеткратният носител на Grammy Джъстин Тимбърлейк се завръща с четвърти студиен албум – “Man Of The Woods”. Световната премиера на изданието е на 2-ри февруари 2018 г.

В петък, 5-ти януари 2018 г., заедно с премиерата на пилотния сингъл “Filthy” и видеото към него, стартират предварителните поръчки на албума.

Съавтори и музикални копродуценти на „Filthy“ са Тимбърлейк, Timbaland, и Danja, a принос за текстовете на част от парчетата имат и James Fauntleroy и Larrance Dopson.


“Man Of The Woods” е един от най-амбициозните проекти на Джъстин по отношение както на музика, така и на текстове. Парчетата в албума са комбинация от традиционен американски рок и са повлияни от звученето на популярни съвременни изпълнители – The Neptunes, Timbaland, Chris Stapleton и Alicia Keys, които са гост-изпълнители в албума.

С “Man Of The Woods” Джъстин разказва лични истории, вдъхновени от сина му, съпругата му и пътешествието му от Мемфис до мястото, където се намира днес.

Цветното, футуристично видео към пилотния сингъл “Filthy” е режисирано от многократния носител на награди Mark Romanek, с който изпълнителят работи за втори път. В танцувалното видео Тимбърлейк е модерен изобретател, представящ най-новото си творение пред света.

След парчето “Filthy” и преди премиерата на албума “Man Of The Woods” Тимбърлейк ще пусне още три музикални видеоклипа, всеки със свой уникален стил и цветове и създаден от различен режисьор. Трите парчета ще излизат всяка седмица от 18-ти януари 2018 г. до премиерата на албума.

Два дни по-късно, на 4-ти февруари 2018 г., Джъстин ще взриви сцената като хедлайнър на Pepsi Super Bowl LII Halftime Show.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.