Джъстин Бийбър помогна на Кание Уест да запише новата си песен "Ultralight Beam", съобщи Contactmusic.

Тя е първата от новия му албум „The Life of Pablo“ и е с участието на Чанс дъ Рапър и певците Дъ Дрийм, Кели Прайс и Кърк Франклин.

Продуцентът Фонзуърт Бентли разкри, че Джъстин бил в звукозаписното студио заедно с композитора и продуцент Пу Беър, когато ги помолил да спрат записите. След това вокали на Бийбър били добавени към изпълнението на песента.


„Обадих се по телефона на Пу Беър, който е от Колидж парк, Джорджия, и е композирал редица песни на Бийбър“, поясни Бентли. „Оказа се, че Пу Беър е в компанията на Бийбър. Джъстин взе телефона и ми каза, че би искал да участва в записите. Той настоя да разговарям с Кание и да го убедя, че е готов да даде каквото е нужно от себе си за записите. На Уест му допадна, че по този начин ще бъде добавена повече креативност в работата над новия му албум. Впоследствие за записването на „Ultralight Beam“ даде своя принос и Чанс дъ Рапър“, разказа Бентли. „Бийбър нямаше последната дума за окончателния вариант на записа, но несъмнено бе много доволен от съвместната си работа с Кание Уест“, разкрива още той.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.