Евтини самолетни билети

Канадският поп певец и автор на песни Джъстин Бийбър съобщи, че се оттегля от сцената заради психически проблеми, но също така и за да отдели повече време на брака си.

Той призна, че феновете му оправдано са го критикували за третото му световно турне през 2016 и 2017 г., тъй като той постоянно бил неразположен и не е успял да ги зареди с необходимата енергия.

„Опитвам се да разбера какво ме мъчи, както много от вас. Затова реших да се съсредоточа върху разрешаването на някои дълбоки психически проблеми, които ме тормозят, за да не се разпадна, за да запазя брака си и да стана бащата, който искам да бъда“, съобщи Бийбър в Instagram.През ноември миналата година той се ожени за американския модел Хейли Болдуин.

“Музиката е много важна за мен, но нищо не трябва да стои пред семейството ми и здравето ми”, каза Бийбър в края на 2018 година.

Певецът обаче подчерта, че това не означава, че се отказва изцяло от музиката.

През 2015 г. Бийбър издаде четвъртия си албум “Purpose” и тръгна на световно турне. Но то беше прекъснато и не се състояха 15 концерта заради депресията и изтощението на певеца.

Джъстин Бийбър е продал общо около 150 милиона албума, а само в САЩ – 45 милиона албума и сингъла.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.