YouTube видеоклиповете станаха неизменна част от съвременния живот на голяма част от нас. Сайтът позволи на своите потребители да изразят себе си чрез видеоклипове и само за няколко години успя да се превърне в най-голямата социална мрежа за видео споделяне.

Той направи едно обикновено канадско момче в Джъстин Бийбър и една обикновена песен в популярната “Gangnam style”, видяна от над два милиарда души по света!

Гледайки даден клип в Youtube, замисляли ли сте се някога колко абонати има най-известният влогър в платформата? За да отговори на този въпрос, сайтът „10-те най“ подреди YouTube каналите, притежаващи най-много абонати за 2016 година.


Оказва се именно Джъстин Бийбър е музикантът с най-много последователи в канала си в мрежата за видео споделяне. През 2007 година едно непознато на света тринадесетгодишно момче започва да заснема видеоклипове, в които прави кавъри на песни.

Неволен клик от страна на музикалния продуцент Скутър Браун върху един от клиповете на момчето, става причина за днешната огромна известност на прочутия любимец на момичетата. Днес канадецът е познат на мнозина меломани, чакащи да излезе новото музикално произведение на изпълнителя.

А кои са другите в клуба на „най-следените в YouTube“ и как изглежда пълната десетка, вижте тук.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.