Мултиплатинената световна суперзвезда и носител на награди певец и текстописец Джош Гробан обяви 8-мия си студиен албум, озаглавен “Bridges”, който ще излезе на 21 септември чрез Reprise Records.

Записът вече може да се поръча предварително, а феновете, които направят поръчка, ще получат веднага новия сингъл “Granted”, заедно с песните “Symphony” и “S’il Suffisait D’Aimer”. Албумът ще бъде наличен и в делукс версия, с две допълнителни бонус парчета.


Това е първият албум на Гробан с оригинална музика от 2013 г. и е записан в Лос Анджелис, Лондон и Ню Йорк, с няколко продуценти, включително Bernie Herms и Toby Gad, Steve Jordan, Dan Huff и други. Този запис представя Джош, който пее на различни езици – английски, френски, италиански и испански. Ще има и два вълнуващи дуета, които ще бъдат обявени по-късно.

Гробан наскоро приключи със снимките на новия сериал на Netflix “The Good Cop”, в който участва заедно с Тони Данза. Първият трейлър вече е факт, а сериалът излиза на 21 септември.

През март Джош обяви есенното си турне. Това ще бъде първото турне на изпълнителя след разпродаденото от 2015-2016 г., а като гост-изпълнител към него ще се присъедини мултиплатинена певица, актриса и носител на награди Идина Мензел.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.