Маестро Джулс Холанд обяви издаването на общ албум с латиноамериканския музикант Хосе Фелисиано. Албумът “As You See Me Now” излиза на 17-ти ноември чрез East West Records с предварителни поръчки на физически копия от 18-ти септември и дигитални предварителни поръчки от 19-ти септември.

Песента “Let’s Find Each Other Tonight” вече може да бъде изтеглена от дигиталните платформи. Албумът ще бъде наличен в дигитален формат, на CD и винил.


Албумът от 14 песни включва емблематични кавъри на различни артисти като “Treat Myself” на Стиви Уондър, “Midnight Special” на Лед Бели и вечната класика на Пърси Мейфийлд “Hit The Road Jack”. В албума също така са включени и международни хитове от Хосе Фелисиано като “Let’s Find Each Other Tonight” и “One More Drink”.

Много от песните в албума са с участието на известния оркестър на Джулс Rhythm & Blues Orchestra. Коледната песен “Feliz Navidad” е в напълно нов вид.

Връхна точка в албума е песента, носеща заглавието му “As You See Me Now”, която е написана от самия Джулс Холанд и изпята от Хосе Фелисиано. Джулс казва:

„Песента излиза и изглежда сякаш е негова. Мисля, че това е най-хубавото нещо при изпълненията, опитът да се озари песента. Независимо дали записът е от нашите или е на някой друг, важен е опитът за вдъхване на живот.”

Друг важен момент в “As You See Me Now” е повлияната от Джанго Райнхарт “Honeysuckle Rose”. Джулс казва, че това е отнело „само един опит, това е. Беше като джаз клуб от 30-те. Не бях чувал Хосе да свири така и групата го хареса.”

Включен е и дует с Рита Уилсън с името “You’re So Cold”, на който тя е съавтор с Джулс по време на посещението им на Антарктика миналата година.

В подкрепа на новия им албум, Холанд и Фелисиано тръгват на път тази есен за турнето си от 35 дати във Великобритания. По-важните концерти ще бъдат в Royal Albert Hall в Лондон, както и Motorpoint Arena в Кардиф и First Direct Arena в Лийдс. С огромна колекция от буги-вуги парчета от няколко десетилетия, нощта на едно от най-известните турнета на Великобритания със сигурност ще бъде запомняща се.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.