Поп звездата Джон Нюман потвърди слуховете за рестарта на битката му с рака. Преди четири години той се подложи на операция за отстраняване на доброкачествен тумор в мозъка, но през последния месец лекарите открили, че болестта се е завърнала.

Туморът не нараства и затова лекарите са препоръчали операцията да се осъществи следващата година. След нея той ще трябва да мине на лъчетерапия, която със сигурност няма да му позволи да работи поне за няколко месеца.

Нюман вече е минал през този ад през 2012 година, когато обаче открили тумор с доста по-малки размери.


„Първият път Джон беше просто ужасен и уплашен. Сега е много по-спокоен. Има доверие в лекарите, които се грижат за него“, споделят близки до изпълнителя.

След операцията той може да изпитва слабост, както и да се затруднява да говори и да ходи. Въпреки това всички около него се опитват да останат позитивни и са изпълнени с надежда, че тези тежки времена ще отминат.

Джон Нюман стана световни известен с хита си „Love me Again“. Меломаните разпознават гласа му и от култовите песни на британската банда Rudimental, с която Джон има два хита – „Feel the Love“ и „Not Givin in“.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *