Джо Пери обяви, че Aerosmith имат намерение да създават нова музика. 67-годишният китарист казва, че всичко е въпрос на това той и фронтменът Стивън Тайлър да намерят време да влязат отново в студиото и да поработят върху някои песни, но в момента и двамата са заети със собствените си проекти: Пери свири в The Hollywood Vampires заедно с Алис Купър и Джони Деп, докато Тайлър е зает със соло музиката си.

„Стивън и аз говорихме за това по принцип, защото и двамата имаме проекти, с които се занимаваме в момента, но мисля, че все пак ще успеем да намерим време да се съберем. Дори и да е само за няколко песни, би било добре да пуснем нещо ново. Ще видим“, сподели Пери пред Yahoo! News.

Хитмейкърите последно реализираха албум през 2012 – Music From Another Dimension. Междувременно музикантите признаха, че са “надраснали” вътрешногруповото съперничество.


По повод документалния филм за Metallica „Some Kind Of Monster“ (2004), който разкри, че групата работи с треньор за повишаване на ефективността, който помага на членовете ѝ да се разбират по-добре като приятели и колеги, Пери каза:

„Това, което те направиха, беше много готино и е наистина добра идея, че са го заснели. За нас обаче това не е новост. През годините сме търсили професионална помощ. Израснали сме заедно. Когато бяхме още хлапета, имахме идеята да живеем заедно в един апартамент. Но човек расте, създава връзки, бракове, деца – интересите му се разрастват, но това усещане за задружност си остана.“

Но само по себе си не е достатъчно, допълва той:

„Понякога просто е адски трудно да се съчетаят различията на хората и се налага да поговориш с някого. Но не ни е било нужно отдавна, даже вече можем да пишем наръчници за тези неща. Просто е още едно нещо, което надраснахме.“
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.