Джес Глин – певица, звезда и глас на улицата – сподели своя най-нов сингъл “All I Am”. Той е част от нейния втори албум “Always In Between”, който ще излезе на 12 октомври през Atlantic.

“All I Am” е по-яркото, смело и дори по-брилянтно продължение на “I`ll Be There” – сингъла, който пише история, влизайки директно на първо място, и така превръща Джес в единствената британска изпълнителка, покорила #1 позицията със 7 песни.

“All I Am” е заредена с неподправена радост и от първата секунда започва да заразява с онази универсална позитивност, която направи Джес толкова популярна в целия свят. “All I Am” е като апел за сплотеност, възхвала на приятелството и като цяло е една от най-великолепните поп песни, които ще чуете тази година.


Придружаващото видео към сингъла е весело, затрогващо и много интимно взиране в личността, която стои зад поп звездата, и зрителите са поканени да се присъединят към Джес на нейната почивка в Бразилия с двете й най-добри приятелки, и да се качат на сцената с нея и бандата ѝ в Brighton Pride.

“Always In Between” се случва в момент, в който Джес Глин е на спиращо дъха пътуване към себеприемането, тъй като трябва да се справя със споходилата я известност, раздяла, както и напрежението по създаването на втори албум. Все пак не трябва да разочарова след супер успешния дебютен запис. “I Cry When I Laugh” е един от ключовите британски поп албуми на нашето време.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.