Евтини самолетни билети

Артистът от Atlantic Records Джейсън Мраз ще отбележи 15-тата годишнина на платинения си дебютен албум “Waiting For My Rocket To Come”, с издание за пръв път на винилова плоча, което ще бъде налично от петък, 17-ти ноември.

Изданието ще включва 2 стандартни черни плочи, които ще могат да се закупят от всички музикални магазини, а версия с издание на оранжева плоча ще бъде налична само и единствено в Barnes & Noble. Всички версии ще включват обложка и записки, като текстове на песни от Мраз. Предварителни поръчки могат да се направят от официалния онлайн магазин на изпълнителя, както и в Barnes & Noble.

Мраз, който прекара голяма част от изминалата година в писане, записване и тестване на нови песни за дългоочаквания си следващ албум, ще отпразнува забележителната годишнина с изключителен личен солов концерт на 14-ти октомври в The Spreckels Theatre в своя любим роден град San Diego, Калифорния. Разпродадения вече концерт “Music Candor Banter” ще представи певеца с 2 награди Grammy, който ще изпълни избрана селекция от обширния си каталог, споделяйки истории и изненадващи разкрития от кариерата си. Шоуто ще бъде последното публично изпълнение на Джейсън за годината.


Мраз е на път да направи дългоочакван дебют на Broadway, като се присъедини към компанията на хитовия мюзикъл “Waitress”, за предстояща 10 седмична обиколка, започваща в петък, 3-ти ноември. Изпълнителят, който ще бъде в ролята на Dr. Pomatter, има дълга история с високо оценения мюзикъл, като преди това е имал участие с Tony и номинираният за Grammy композитор на “Waitress” Sara Bareilles за 2 песни от разтърсващия албум от 2015 година “What’s Inside: Songs From Waitress”.

Излезлият на 15-ти октомври 2002 г. “Waiting For My Rocket To Come” изтласква Джейсън пред съвременните американски изпълнители и текстописци, зареден с трио от незаменимите хитови сингли “You And I Both” “Curbside Prophet” и любимият на всички “The Remedy (I Won’t Worry)”. Последният от които доказва пробива на Джейсън Мраз с изкачването му в топ 15 на Billboard “Hot 100” и достигайки до върха на класацията “Top 40 Adult Recurrents”.

Невероятното приключение на Джейсън Мраз го завежда от сцена с кафене в южна Калифорния до арени, амфитеатри и стадиони из целия свят. Трубадурът от Сан Диего има диамантен, мулти-платинени и платинени сертификати на много територии за различните си издания, както и безброй отличия включително 2 награди Grammy (от общо 6 номинации), 2 Teen Choice награди, 2 People’s Choice награди, “Song of the Year” на ASCAP, Foundation Champion Awards, Hal David Starlight Award от Songwriters Hall of Fame, Clean Water Award на Surfrider Foundation и 4 награди San Diego Music Awards досега.

Освен това, певецът се записа в историята на поп музиката с разбиващия рекорди сингъл от 2008 г. “I’m Yours”, който е обявен за 10-тия най-добре продаван дигитален сингъл в Америка за всички времена. Като един от най-известните изпълнители на планетата, Джейсън Мраз с турнетата си е достигнал до най-отдалечените кътчета на земята, включително разпродадени концерти на световноизвестни места като Madison Square Garden в Ню Йорк, Hollywood Bowl в Лос Анджелис и O2 Arena в Лондон.

Освен посветен на музиката и многостранен артист, Джейсън е един отдаден гражданин на света. Неговият изпълнен с емоции социален активизъм и филантропски усилия се простират от защита на околната среда до яростна подкрепа за човешките права. Фондация му “Jason Mraz Foundation” служи в подкрепа на образованието по изкуства и борбата за равенство. Чрез всичко това, Джейсън Мраз продължава да потвърждава и отбелязва безбройните форми на музиката, както и нейната чудотворна сила, вдъхновявайки и носейки наслада на многобройните си фенове из целия свят.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.