Mалко след като мултиплатиненият изпълнител Jason Derulo пусна новото си парче “Kiss The Sky”, вече можем да се насладим и на видеото. Парчето бе първото нещо, до което феновете му се докосват, част от новата му компилация “Platinum Hits”.

Тя съдържа 11 песни, сертифицирани с платина от RIAA, селектирани от 7-годишната му кариера, и новия сингъл. “Kiss The Sky” е писан с помощта на Derulo и е продуциран от Thomas Troelsen и Thomas Eriksen.

Jason Derulo показва завидните си танцови умения в клипа на “Kiss The Sky”. Видеото е цветно и свежо, както подобава за летен хит. Певецът реши да го представи първо в новото допълнение към Instagram – Stories, което позволява на потребителите да споделят моменти от живота си.


“Kiss The Sky” ще влезе и в саундтрака на анимираното приключение на Warner Bros. Pictures “Щъркели”, което ще направи световната си премиера на 23 септември. В него ще можем да чуем гласовете на Andy Samberg, Kelsey Grammer, Katie Crown, Jennifer Aniston, Ty Burrell, Keegan-Michael Key, Jordan Peele и Danny Trejo. Песента ще е включена и в трейлъра на анимацията, който ще можем да гледаме този месец.

Освен това, Derulo ще закрие Good Morning America’s Summer Concert Series – събитие, на което ще присъстват едни от най-горещите артисти в момента. То ще се състои на 2 септември на SummerStage в Ню Йорк.

Снимка: Eric Ray Davidson
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.