Световната суперзвезда Джейсън Деруло се завърна в родината си Хаити за заснемането на официалния видеоклип към песента "Colors”. Парчето е химн на Coca-Cola за Световното първенство по футбол 2018 г., а в деня, в който направи своя дебют, Джейсън сподели в социалните мрежи, че текстът на бързото парче се основава на идеята за обединение, която той е имал в съзнанието си, докато го е писал.

Заснето в Маями (където Джейсън е израснал) и Citadelle Laferrière (крепост на върха на планината в Норд, Хаити), видеото към парчето събира хора от целия свят, представящи различни знамена и националности, както и китаристът Уайклиф Жан, който също има хаитянски произход.

Свежото видео е режисирано от Джил Грийн, който стои и зад клиповете към „Stupid Love“ и „Swalla“ (които имат над 11 милиарда гледания към момента).


„Текстът на песента гласи “There’s beauty in the unity we’ve found”. Затрупани сме от негативни новини всеки ден и е трудно да останем позитивно настроени. Затова е най-важно да можем да се обединим с хората в обществото и да опитаме да променим нещо. Като хаитянин-американец, аз започнах все повече да се връщам към корените си. До известна степен песента е част от предстоящите ми планове, които се вълнувам да разкрия скоро”, споделя Джейсън.

Текст на песента “Colors”:
Look how far we’ve come
There’s beauty in the unity we’ve found
We still got a long way
But look how far we’ve come
Hands up for your colors
Ready the people
A new day has just begun
And I wear my colors on my back (celebrate, celebrate)
We’re created equal
One race, and that’s human
Can’t wait til they all see, all see that
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.