Мултиплатинената глобална суперзвезда Джейсън Деруло анонсира издаването на очаквания нов сингъл “Take You Dancing”.

Огненият латино трак е придружен от официално TikTok денс видео в YouTube, а официалния клип се очаква да пристигне следващите седмици.

В тези времена всички се нуждаем от песен, която да ни ободри“, отбелязва Деруло за най-новия си сингъл. Надявам се “Take You Dancing” да е светлина в тези дни на изпитание.”


С близо 30 милиона последователи, в момента Джейсън Деруло е сред топ 20-те супер звезди в TikTok и най-активния платинен музикант в цялата платформа. “Take You Dancing” маркира най-новото от безкрайните серии хитови издания от Деруло, включващи любимци като “Don’t Cry For Me“ от Alok, Martin Jensen & Jason Derulo и клубната класика “Coño” на Jason Derulo x Puri x Jhorrmountain.

В допълнение “Savage Love“ на Jawsh 685 & Jason Derulo се доказа като световна лятна сензация, наброяваща над 100 милиона глобални стрийма. Тракът в момента се изкачва към топ 20 в CHR/Pop радио форматите в Щатите, като вече достигна #1 в Ирландия, Австрия, Австралия, Нова Зеландия, Норвегия, Шотландия, Швеция и Обединеното Кралство.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *