Новозеландската певица, текстописка, мултиинструменталистка и продуцентка Janine пусна дългоочаквания си нов сингъл “Unstable”. Горещото парче разказва въздействащата история на трудна връзка, докато изважда на преден план страстните й, ефирни вокали. Песента излиза след емоционалния сингъл “Don’t Love Me”, който направи своята премиера през Billboard през март.

„Започнах да пиша “Unstable” преди две години и след това стигна до 4Е, за да ми помогне с продукцията, и затова съм много развълнувана, че тази песен излиза”, сподели Janine. „По това време говорех за връзката си и казвах „когато нещата вървят добре, са много добре, но когато нещата не вървят е много, много… много лошо. Истината е, че ако сте в такава връзка нищо не е добре, но понякога ни трябва време да осъзнаем, че някои ситуации са лоши за нас. “Unstable” е точно за тази несигурност. Сега съм щастлива с връзките в живота си и искам хората, които слушат тази песен да помнят, че могат и заслужават да бъдат щастливи.”


Janine започва кариерата си, пеейки в заведения в Оукланд когато е само на 14. Скоро след това тя създава уникалната смесица от поп, инди, R&B и hip-hop звучене, подплатени от емоционалните ѝ текстове, неземен глас и изключително индивидуален дух. Първият ѝ проект “Dark Mind” е издаден от собствения ѝ малък лейбъл Little Mixtapes Records през 2013 и незабавно я изстрелва в светлината на прожекторите, както и на 2 място в Top R&B Albums класацията на iTunes Store.

EP-то, в което влиза хитовия сингъл “Little Bit” (включен в Love & Hip Hop Hollywood по VH1), получи световно одобрение от MTV, Billboard, VIBE Vixen, Complex, VIBE и други, което нареди Janine в класацията “Vibe R&B Secret Society: 26 Acts You Should Be Listening To”.

Несъмнено Janine е изключително талантлива текстописка, мултиинструменталистка и продуцентка. Най-силното й оръжие обаче е ефирният и разбиващо красив глас, който преобладава във всеки един припев, куплет и рефрен. Тя е магнетична и с музиката си ни пренася в нейния свят, с перфектната смесица от R&B, хип-хоп и инди.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.