След като си спечели име с новия ремикс на песента на Drake “Hotline Bling”, репутацията на James Hype бързо нарасна с над 4 милиона слушания в Spotify на ремиксите на “Love Shy” на Kristine Blond и “Now And Later” на Sage The Gemini. Сега набиращият все по-голяма популярност продуцент/ DJ пуска VIP микс на новата си песен “More Than Friends”, в която участва Kelli-Leigh.

Със зашеметяващата си смесица от фючър бас и мелодичен хаус, “More Than Friends” е повлияна и от R&B музиката от 90-те, тъй като частта на Kelli-Leigh е преработка на класиката на En Vogue “Don’t Let Go”, достигнала до номер 5 през 1997 г.

Роденият в Ливърпул James Hype започва кариерата си като редовен DJ в клубове из северна Англия. След като се разбира за таланта му, той е поканен да прави ремикси за MistaJam в Radio 1Xtra и Kiss FM, заедно с много други. Наскоро неговият ремикс на “Love Shy” се появява в плейлистата “Summer Selects” за Mixmag.


Сравняван с великия DJ EZ, James Hype демонстрира смайващи технически способности, две от най-бързите ръце в този бизнес и вроден инстинкт за импровизация, който го отличава от останалите. Досега изпълнителят е присъствал на събития като Creamfields, Tinie Tempah’s Disturbing Ibiza и MistaJam’s JamPacked.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.