Джеймс Блънт се завръща. Британецът и звезда в Twitter ще издаде своя пети студиен албум “The Afterlove” на 24 март през Atlantic Records.

Новият запис следва албума “Moon Landing”, който се сдоби с платинен статут в Обединеното кралство и прекара цели 33 седмици в класацията UK Top 40 след своето издаване през 2013 г.

Джеймс е работил с широк спектър от таланти по писането и записването на “The Afterlove”, като в този списък влизат имената на Ed Sheeran, Ryan Tedder, Amy Wadge (Ed Sheeran, Shannon Saunders), Johnny McDaid (Example, Biffy Clyro), Stephan Moccio (Miley Cyrus, The Weeknd) и MoZella (Miley Cyrus, One Direction).


Джеймс Блънт ще тръгне и на хедлайнерско турне в Обединеното кралство, “The Afterlove Tour”, което ще включва и дата в лондонската зала Eventim Apollo. Това е първото турне за Blunt след дългото и всеобхватно “Moon Landing Tour”, по време на което изпълнителят изнесе над 140 концерта по целия свят и което продължи повече от 12 месеца.

Датите на ноемврийското турне са:
17th Nottingham – Motorpoint Arena
18th Leeds – First Direct Arena
20th Glasgow – Clyde Auditorium
21st Birmingham – Barclaycard Arena
23rd London – Eventim Apollo
24th Brighton – Brighton Centre
25th Bournemouth – BIC Windsor Hall

Джеймс Блънт е продал над 20 милиона албума в цял свят и 12,8 милиона сингли. Също така е натрупал над 625 милиона преглеждания в YouTube и над 680 милиона преслушвания през различните стрийминг платформи по света.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.