Евтини самолетни билети

В петък беше световната радио и онлайн премиера на новия сингъл на британския артист и композитор Джеймс Артър. Сингълът се казва "Empty Space" и е наличен във всички дигитални платформи за даунлоад и стрийминг.

“Empty Space” е красива и въздействаща песен, в която гласът и китарата са основни герои. Песен, посветена на голямата любов и раздялата с нея. Текстът в “Empty Space” е издържан в запазения стил на Джеймс Артър – прям и честен, който отразява болката и чувствата от загубата.

„“Empty Space” е за всеки, който някога е обичал дълбоко и истински, изгубил е тази любов и борбата след това да запълниш празнотата. Житейският момент, в който разбираш, че единствено този специален човек за теб може да изпълни празното пространство“, споделя Джеймс Артър.


Джеймс Артър

Последните две години бяха забележителни за кариерата на Джеймс Артър. През септември 2016 година, Джеймс Артър издаде сингъла „Say You Won’t Let Go“, с който се завърна на световната музикална сцена след известна творческа пауза. От сингъла са продадени до момента близо 11 милиона копия дигитално и има над 2 милиарда стрийминга общо в платформите.

„Say You Won’t Let Go“ беше #1 в британския сингъл чарт в продължение на 3 седмици и стигна до върха на радио чарта в САЩ. През октомври с.г. излиза вторият му студиен албум „Back From The Edge“, който дебютира в премиерната седмица на първото място в класацията на Великобритания за продажба на албуми и в рамките на 3 месеца става с мутиплатинен статус на продажби.

Следват номинации за две Брит награди и номинация в категорията „Най-добър нов артист“ на Американските музикални награди.

През 2017 година Джеймс Артър беше част от северноамериканското арена турне на бандата One Republic с 42 концерта и реализира национално арена турне във Великобритания с 11 концерта като билетите за тях бяха напълно разпродадени.

В последните месеци Джеймс Артър работи по записите за новия си предстоящ албум заедно с Ryan Tedder от One Republic, Justin Tranter и Max Martin.

В кариерата си до момента Джеймс Артър има над 24 милиона продадени албума по целия свят. Сингълът „Naked“ се превърна сред хитовете на 2017-та година със смайващите 100 милиона стрийминга, а видеото е с над 128 милиона гледания.Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.