Джеймс Артър се завръща в музикалния свят със звездна колаборация и чисто нов сингъл – “Treehouse”. Песента ще бъде част от “You” – предстоящият трети албум на артиста, а в нея потенциала си разгръщат американският рапър Ty Dolla $ign и британският новоизгряващ изпълнител Shotty Horroh. С красиво пиано и зареждащ бийт, “Treehouse” напомня на ретро хип-хоп парче или на лежерно позитивен химн за оцеляването.

““Treehouse” е песен за успокоението – това да отидеш на сигурно място, да откриеш убежище, където да избягаш от всичките си проблеми. Чувството, което песента предава е, че е окей да не си окей. Просто отпусни товара и отиди на място, което те прави щастлив. Тракът е колаборация с двама невероятни изпълнители в лицето на Shotty Horroh и Ty Dolla $ign, които заедно говорят за това какво представлява за тях къщичката на дървото. Аз мотивирам хората да отркият такова убежище и просто да си починат“, споделя Джеймс.

“You”, третият албум на Arthur, излиза на 18 октомври и ще включва хитовите сингли “Naked”, “Falling Like The Stars” и “Empty Space”, както и нови тракове, колаборации с Travis Baker от blink-182 и Adam Lazzara от Taking Back Sunday.


“Озаглавих албума “You”, защото за разлика от “Back From The Edge”, който беше биографичен, третият ми албум не е за мен, а за ВАС (YOU)”, добавя Артър.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.