Британската певица Адел може би вече е сгодена или дори омъжена. Това предполагат медии на Острова, които забелязаха блестящо бижу на безименния пръст на звездата по някои нови снимки.

Дългогодишният й приятел Саймън Конецки е и баща на три-годишния им син Анджело. В миналото Адел, известна с баладите си за злощастни любовни отношения, заявяваше, че не изпитва нужда да се жени за Конецки. Последните кадри обаче предполагат друго.

Източник на списание „Heat” е разкрил, че зад кулисите на неин концерт, певицата „изплюла камъчето” – Конецки й отправил неочаквано предложение за брак по Коледа. Двойката просто си е била вкъщи, когато Конецки коленичил и предложил брак на прочутата си приятелка. Адел от своя страна избухнала в сълзи.


Adele-Ring

„Адел се пошегува, че това е било най-малко бляскавото възможно предложение, но и че точно това искала”, допълва източника на клюкарското издание.

„Имаме дете заедно. Това е достатъчно голямо обвързване”, заяви певицата преди време.

Говорители на звездата отказаха да коментират сегашните предположения, че в крайна сметка ще се омъжи.

„Тя е много щастлива. Всички мислят, че това е завършека от приказките, който заслужава”, заявява анонимния източник.

По време на вчерашен свой концерт в Лондон, Адел качи на сцената двойка влюбени нейни фенове, които се сгодиха по време на събитието.

„Това е най-красивото нещо, което съм виждала на мое шоу”, заяви развълнуваната певица.
Коментари

Свързани:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.